Please wait

ЗА НАС

Cliniclab Diagnostic Kits е дистрибутор на диагностични комплекти (опаковки от реактиви) на водещите световни производители, които се използват в медицински лаборатории по целия свят.


Ние работим изключително компетентно, благодарение на дългогодишната ни работа в лаборатория и натрупан опит в лаб-мениджмънт, дистрибуцията на реактиви и създадени бизнес контакти. Доказателство за нашия професионализъм са нашите удовлетворени клиенти в болници и частни лаборатории по клинична биохимия, клинична имунохимия, хематология и микробиология.

Продукти

Предлагаме оригинални диагностични комплекти - от същия производител за вашите анализатори. Единствената разлика е в "оптимизираната" цена на комплекта.


Какво означава това?

Нашите цени за много диагностични комплекти са по-ниски. Това означава, че например, някои тумор-маркери може да имат значително по-ниска цена от текущата ви цена за точно същия продукт (включително един и същ номер на партидата и дата на изтичане).

За да ви предложим оптимална цена на комплекта за вашата лаборатория, ние сме готови да си сътрудничим и вие да участвате в определянето на крайната цена. Така се създава доверие за взаимно изгодно сътрудничество.


Попълнете нашия формуляр за контакт и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Свържете се с нас

www.cliniclab.eu

+359 876 128 133

info@cliniclab.eu

ИЗПРАТЕТЕ ДОКЛАДА